Skip to content

3D Tuinontwerp

Met een goed tuinontwerp wordt de basis gelegd voor het aanleggen van een tuin, waar u jarenlang plezier van heeft. Om tot een goed doordacht tuinontwerp te komen, wordt er een afspraak gemaakt om bij u langs te komen. Dit eerste vrijblijvende gesprek is bedoeld om uw wensen en ideeën te inventariseren. Tevens kunnen wij dan de situatie goed in ons opnemen.

Bij het ontwerpen van uw tuin wordt er onder meer rekening gehouden met de vorm en stijl van uw huis, de woonomgeving, schaduw en zon, uw budget enz. In dit eerste gesprek worden ook de kosten van een tuinontwerp aan u doorgegeven. Gaat u hiermee akkoord dan wordt de tuin ingemeten en kan er aan de slag worden gegaan met het ontwerp.

De meeste tuinontwerpen worden gemaakt op de computer. Allereerst worden de maten van uw woning en de perceelsoppervlakte ingevoerd. Hierna wordt aan de slag gegaan met het eigenlijke ontwerp en wordt geprobeerd onze creativiteit en professionele kennis van tuinen te combineren met uw wensen. Is het ontwerp klaar, dan vindt er een tweede gesprek plaats, bij voorkeur op het bedrijf. In dit gesprek wordt uitgebreid ingegaan op het ontwerp en worden alle details besproken. Natuurlijk kunnen er dan nog aanpassingen op het ontwerp plaatsvinden. Doorgaans wordt er bij het tuinontwerp ook een offerte gemaakt en ook die wordt met u doorgenomen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Back To Top